ÇatlakKazan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

8. kitap

5 posters

8. kitap Empty 8. kitap

Mesaj tarafından leonardo Paz 9 Eyl. 2007 - 12:39

arkadaşlar sizin desteğinizi bekliyorum . ben kesinlikle harry potter in bitmesini istemiyorum bu yüzdende harry potter 8. yazmaktayım eğer deteğiniz olursa dünyaya bile açılabiliriz . ben hikayemi bazı bilenlere sundum beğendiklerini söylediler desteğiniz olursa bı kitabı çıkarmak istiyorum yakında kitabın kısa bi özetini yayınlıcam bu başlıkta . umarım beğenirsiniz
leonardo
leonardo
AcemiBüyücü
AcemiBüyücü

Hobiler : Öğrenci

8. kitap Empty Geri: 8. kitap

Mesaj tarafından Marvolo Cuma 14 Eyl. 2007 - 11:32

harry potter ın 8.kitabı bayaa ve artık biraz tek düze olmaya başlar.Gerçi kafamda bişe var ama bi at baklm.
Marvolo
Marvolo
AcemiBüyücü
AcemiBüyücü

Erkek
İl : Mersin

http://www.yok.yok.com

Mesaj tarafından sehzaden27 Cuma 14 Eyl. 2007 - 13:19

ya 8. kitap olmaz bence ama sen yinede yaz tabi ki...Bekliyoruz...

sehzaden27
Admin
Admin

Erkek
İl : İstanbul

http://www.harrypotercafe.com

Mesaj tarafından bushra Cuma 14 Eyl. 2007 - 13:33

bencede yazılmaz o kitap boşuna uğraşmayalım
Spoiler:
bushra
bushra
Admin
Admin

Kadın

Mesaj tarafından leonardo C.tesi 15 Eyl. 2007 - 10:55

Arkadaçlar 8. kitabın kısa bi özetini yazıyorum

harry hogwarts tan 10 yıl önce mezun olmuştur . aynı şekilde hemi ve ron da öyle. ama harry hogwarts ı unutmamıştır hala o okul yıllarını özlemektedir. bir gün harry nin evine bi posta gelmiştir aynı şekilde hermi ve ron ada.mektup ta howarts a çağırıldıkları yazmaktadır. aradan 1 hafta geçer . harry ginny ron ve hermi okula gelmiştir ve orada karşılaşmışlardır. sonra müdür mc gonegal ın yanına gelmişlerdir.Mcgonagal okulun çok zorda lduğunu anlatmaktadır.bakanlığın artık okula öğretmen atmadığını ve hogwarts ın itibarının zedelendiğini söylemiştir.bu nedenlede harry ron ve hermi ye okulda öğretmenlik yapmalarını istemiştir.tabi öce bir eğitim almaları gerkmektedir.harry ksks öğretmeni hermi bitki bilimleri ronda iksir dersini seçer. eğitimler başlar en iyi emekli hocalardan ders almaktadırlar.bir gün hermi arka bahçede bi bitkiyi araken bi ceset bulur ellemden Mc gonagalın yanına gider . sonra harry ve ron gelir. mc ganagal onun tekrar gömülmesini ister. ama harry onun yaşadığını nabzının attığını söyler. onu hemen revire götürürler . aradan zmn geçer bulunan genç çocuk gözlerini açmıştır . mc ganagal hemen revire gelir adını sorar cevabı ise cleverold dur. mc gonagal şok olur. ama nasıl der. revirdeki herkesi dışarı çıkartır. başbaşa konuşurlar. mc gonagal onun 24 yıl önce önce voldy ile düelloda öldüğünü sanmaktadır. aslında gerçek farklıdır o ölmemiştir sadece bir lanete marus kalmıştır. voldy cleverold ile düelloda ona bu laneti yapmış. ve onu 17 yaşında bir delikanlıya çevirmiştir . bu sayede onun tüm bilgilerini ele geçirmeyi planlamıştır ama bu olmamış cleverold kendini korumuştur.ve yarı ölü yarı diri durmuna düşmüştür.

arkadaşlar hepsini şimdi yazamadım ama devamı gelecek
leonardo
leonardo
AcemiBüyücü
AcemiBüyücü

Mesaj tarafından Wizard C.tesi 15 Eyl. 2007 - 13:14

çok güsel yazmışsında ben bu konuyu karalama defterine taşıyorum burda oLmaz
Wizard
Wizard
Admin
Admin

Erkek
İl : İzmir
Hobiler : Web,Müzik,HarryPotter vs.

http://catlakazan.site-forums.com

Mesaj tarafından Marvolo C.tesi 15 Eyl. 2007 - 13:38

Spoiler:
Marvolo
Marvolo
AcemiBüyücü
AcemiBüyücü

Erkek
İl : Mersin

http://www.yok.yok.com

Mesaj tarafından leonardo C.tesi 15 Eyl. 2007 - 14:57

Ben ztn bunları biliyordum . ama bu olaylar kapanıştan önce olnlar jkr nin değinmediği hikayeler olarak dşünün . ztn bende sadece bi kitaba harry le devam edicem sonra onun çocukları devam edicek...... hem bu arada bu bir taslak sadece bunlar o olayın tıpkısının aynısı olmıcak değişiklikler olucak bu arada yorumlar için thanks
leonardo
leonardo
AcemiBüyücü
AcemiBüyücü

Mesaj tarafından sehzaden27 C.tesi 15 Eyl. 2007 - 15:12

ya önemli olan birilerinin bi şeyler yapmak istemesi sen yazmaya devam et...

sehzaden27
Admin
Admin

Erkek
İl : İstanbul

http://www.harrypotercafe.com

Mesaj tarafından leonardo C.tesi 15 Eyl. 2007 - 15:13

voldemort geri dönüyor

artık herkes cleveold u tanımaktadır gazeteler onu manşet yapmıştır. ve kısa zamanda tüm dünyada tanınmıştır. harry hermi ron ve ginny le sıkı dost olmuşlardır . 17 yaşında görünmesine rağmen aslın harry dende yaşlıdır ve bir süpürge ustasıdır aynı zamanda harry den önceki büyücülük kupasını o kazanmıştır. o zamanlar voldinin en çok korktuğu büyücüdür. ama şöyle bir şey vardır ki o voldemort u geri getirmişitir.

voldemort kendini belli etmeden harry i ve dostlarını yok etme arzusundadır.ama bunu yapmak iiçin önünde duran engelinde farkındadır. cleverold. voldi ondan çok korksada belli etmemeye çalışır. bu arada cleverold voldinin geri döndüğünü bilmmemektedir.taki o mektup gelene kadar. mektup aslında harry e gelmiştir ama açık mektup olduğu için mesajı görmüştür.okur okumaz bu mektubun voldiden geldiğini anlamıştır.hemen harry le konuşmuştur . harry şaşkınlık içindedir. ve yepyeni bir takım kurarak tekrar voldiye kafa tutmayı planlamaktadırlar

müjdeli haber
o hafta dünyaca ünlü bi asa yapımcısı ölüyü diriltmek için bir asa tasarlamıştır bu bir çok iyi ölünün geri gelmesi anlamına gelmektedir aynı zamanda voldinin eline geçerse felaket yareatabilir. voldi hmn kolları sıvar ve bu asanın peşine düşer. o akşam voldi diagon yoluna girer ve asa yapımcisi öldürür ve asayı alır. ve iki kardeşi sartorius ve cronus u geri getirme çabasındadır. eğer onlar gelirse voldi durdurulamaz olur. 2 gün sonra voldi iki kardeşini dünyaya getirmiştir ve kendini açık açık belli etme cesareti duymaktadır. celeverold u bir telaş sarmıştır . artık tüm ümidi yok olmuştur. ama harry ve dostları onu teselli etmeye çalışırlar.

hogwarts a baskın
aradan 1 ay geçer akşam üstleri civarında voldi sartorius ve cronus hogwarts a gelmişlerdir.ve birşey yapmadan bir düello teklifi yapmıştırlar.2 gün sonra ışık sarayında

garip rüya
o akaşm herkesin içinde bir telaş vardır.zar zor uyur herkes . bu arada herkes uyuyunca dumbledor gelir ve celeverold un rüyasına girer ve ona 3 görev verir

devam edicek
leonardo
leonardo
AcemiBüyücü
AcemiBüyücü